El 22 de desembre és la data escollida per al llançament d’Atreseries, el nou canal de TDT en alta definició d’Atresmedia. Com el seu nom indica, A3S estarà dedicat principalment a les sèries televisives, tot i que també hi haurà espai per a les pel·lícules.

Segons explica el grup, la graella d’Atreseries estarà formada per sèries actuals i del catàleg de ficció d’Atresmedia TV. La seva oferta inclourà estrenes internacionals, noves temporades de ficcions multipremiades i minisères espanyoles, i es completarà amb cinema d’estrena i de llibreria, junt amb diferents formats de ficció de producció pròpia.

El nou canal de TDT és fruit de la nova llicència adjudicada pel Govern espanyol a l’octubre, i hi havia temps fins a l’abril per endegar-la, Atresmedia ha volgut fer-ho abans i aprofitar les festes de Nadal perquè agafi un major impuls des de l’inici.

A3S se suma a l’oferta de les generalistes Antena 3 i La Sexta; la cadena juvenil Neox (amb la franja per a infants Neox Kidz); el canal dirigit al públic femení, Nova; i la masculina Mega.

La nova cadena del grup és una adaptació per a l’Estat d’Atres Series, el canal internacional llançat el juny de 2014 en diferents plataformes dedicat les 24 hores a l’emissió de sèries en espanyol. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram