El patronat de la Fundació Catalunya Cristiana ha nomenat mossèn Miquel Ramón Fuentes com a nou director del setmanari Catalunya Cristiana. Substitueix mossèn Jaume Aymar Ragolta, qui dirigia la capçalera des de 2008.

Miquel Ramón treballarà de forma coordinada amb el periodista Toni Hervás, que al maig va assumir la direcció de Ràdio Estel. Els nomenaments es produeixen en el marc d’una reestructuració dels mitjans de comunicació de la diòcesi, que inicien una nova etapa “d’impuls i millora”.

Amb aquesta renovació es busca “fer possible dos projectes econòmicament viables i amb una major audiència, mantenint les plantilles actuals amb la previsió d’afegir talent jove i amb una oferta comunicativa transversal per fer arribar el missatge cristià al conjunt de la societat”. També es preveu que els continguts dels dos mitjans incorporin “noves i diferents sensibilitats intel·lectuals i eclesials”.

“Desitjo que mossèn Miquel Ramón, en col·laboració amb el nou director de Ràdio Estel, el senyor Toni Hervás, sumin els seus esforços per liderar aquest equip humà al servei dels lectors i dels oients”, manifesta Jaume Aymar en el seu escrit de comiat.

“Tinc la certesa que amb la seva gestió professional, els bisbes de Catalunya, els preveres, els diaques, els religiosos i religioses al servei del Poble de Déu, valoraran encara més aquests grans instruments al servei de l’evangelització en el si d’una Església en sortida”, afegeix.

Miquel Ramón Fuentes és llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Barcelona i en Filosofia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Actualment és professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya, rector de la parròquia de Sant Ramon de Penyafort i canonge de la catedral de Barcelona.