Foto: Álvaro Monge / El Periódico

Prensa Ibérica va inaugurar oficialment dilluns la nova seu del grup a Catalunya, al número 163-167 de la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat, que des d’abans de l’estiu acull les redaccions d’El Periódico, l’Sport i les revistes de Grupo Zeta, a més dels serveis corporatius. L’acte va comptar amb més de 150 convidats, entre autoritats i representants de la societat civil.

En la inauguració, el president de Prensa Ibérica, Javier Moll, va descriure la nova seu com “la frontera entre un passat brillant i un futur gloriós”. Al seu torn, el consell delegat, Aitor Moll, va subratllar el lideratge d’una empresa amb 40 marques d’informació i entreteniment que el 12 d’octubre en sumarà una de nova, El Periódico de España. En la seva intervenció, ambdós van recordar la figura d’Antonio Franco, mort el passat dissabte.

El director general de Prensa Ibérica, Sergi Guillot, va destacar l’“inconformisme” de la companyia; el director d’El Periódico de Catalunya, Albert Sáez, va explicar les claus de la nova etapa del diari, i el de l’Sport, Lluís Mascaró, va avançar el projecte per internacionalitzar la capçalera.

L’acte, conduït per la comunicadora Elisabet Carnicé, es va culminar amb un sopar còctel amenitzat amb l’actuació en directe del grup Mishima.