Ràdio Amèrica Barcelona que lidera el periodista Germà Capdevila ha iniciat la nova temporada radiofònica. A partir de les 22 h s’emet l’espai En Directe des dels estudis de RAB Ràdio a Barcelona, de dilluns a dijous. Els divendres anirà a càrrec de Míriam Aymamí i Mireia Viladevall des de Ciutat de Mèxic.

“L’En directe va agafar vida pròpia durant el confinament, compartint experiències i reflexions de catalans de tot el món. És un pont diari entre Catalunya i la seva diàspora, transitat en les dues direccions per més d’11.000 oients”, explica Capdevila.

Després d’una primera temporada marcada per la Covid-19, l’En Directe posa l’accent en l’actualitat de Catalunya i d’Amèrica. Incorpora dues seccions noves en aquesta direcció: la Taula de redacció, on Said Sbai (productor del programa) presenta les claus del dia a Catalunya i Amèrica en un ping-pong de notícies i opinió amb Capdevila.

També s’incorpora una tertúlia d’actualitat diària amb convidats de primer nivell de Catalunya i també de diversos països americans, com ara Xavier Diez, Josep Maria Reniu, David Minoves, Anna Arqué, Josep Cruanyes, Josep Ligorred o Juan Martín Alfieri Porqueres, entre d’altres. Els reportatges, les cròniques i les entrevistes continuaran tenint una presència destacada en el programa.

La coordinació tècnica de l’En Directe continuarà a càrrec de Roger Codina i la comunicació gràfica i a les xarxes socials serà responsabilitat de Cristina Botey.

El programa s’emet tots els dies a les 13 h de Sant Francisco, les 15 h de Ciutat de Mèxic, les 17 h de Buenos Aires i 22 h de Barcelona, amb repeticions a les 19, les 21, les 23 i les 4 h, respectivament.

 

Font: Exterior