Filo Cañete, Natàlia Garriga i Rubén Guijarro, a les Tres Xemeneies (foto: Arnau Pascual / Departament de Cultura).

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha visitat aquest divendres l’espai de les Tres Xemeneies on s’ubicarà el Hub Digital, Audiovisual i del Videojoc, acompanyada de l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

Ha estat un reunió tècnica sobre el terreny per continuar avançant en la construcció del que es considera “un dels grans projectes transformadors de la propera dècada a Catalunya”, tal i com va afirmar el president Pere Aragonés en la presentació del Hub el passat setembre.

Garriga ja es va reunir el passat febrer amb representants dels dos municipis per treballar de forma coordinada i cooperativa el projecte, en el qual avancen els respectius equips de les institucions. Per aquest motiu, en el marc dels treballs tècnics que s’estan fent, la consellera ha volgut fer una visita a la zona, conèixer de primera mà els espais dels futurs equipaments, i fer un seguiment del projecte sobre el terreny.

Aquesta setmana, el Departament de Cultura s’ha reunit amb entitats i associacions veïnals de Sant Adrià i Badalona per explicar el Catalunya Media City (un dels projectes inclòs dins del Hub), resoldre dubtes i escoltar les aportacions dels veïns. En els propers mesos es realitzaran més reunions.

En la visita d’aquest divendres també ha participat una àmplia representació del Departament: el secretari general, Jordi Foz; la directora general d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López; l’encara director de l’àrea de desenvolupament i transformació empresarial de l’ICEC, Edgar Garcia; i el responsable de plans i programes de Cultura Digital, Dani Gimeno, entre d’altres.

Pere Aragonès: “El Hub Digital, Audiovisual i del Videojoc és un projecte clau”