El web de RTVE ha posat en marxa un servei a la carta que inclou un total de 60.000 programes de Radio Nacional, 40.000 de TVE, 60 sèries de ficció i més d’un centenar de sèries documentals. A la vegada, el servei permet seguir en directe La 1, 24 Horas i Teledeporte, i les emissores RNE, Radio 3, Ràdio 4, Radio 5, Radio Clásica i Radio Exterior.

Diàriament introduirà nous continguts, ja que els programes de TVE i RNE estaran disponibles al servei a la carta després de la seva emissió. Calculen que cada dia sumen 300 nous continguts a l’oferta audiovisual del servei a la carta de RTVE.

Segons assegura la pròpia radiotelevisió pública, el servei a la carta és “l’arxiu viu de vídeos professionals més gran del món hispà”. El nou servei incorpora els continguts emesos els tres últims anys a la ràdio i a la televisió pública estatal, i també d’històrics de la casa en format d’alta qualitat. En total, els fons assoleixen les 38.571 hores d’emissió de programes i sèries.

El nou servei de RTVE també aposta per la interacció amb l’usuari, que pot compartir les seves preferències a través de les xarxes socials, elaborar una llista de preferències i de continguts que vulgui guardar per visionar o escoltar més tard. El servei neix, a més, amb versions específiques per a mòbils iPhone o Android.

Entre les novetats de la nova RTVE a la carta destaca l’apartat de sèries documentals, amb 2.500 episodis, entre d’altres per exemple els dedicats a El Bulli, o sèries de ficció que actualment s’emeten com Amar en tiempos revueltos, 14 de abril. La República o la veterana Cuéntame cómo pasó.

La presència catalana també està garantida amb continguts de TVE Catalunya i de Ràdio 4.