El diari digital AraPonent.cat, impulsat per Catmèdia, ha passat a mans de Waita TV. L’acord suposa que Waita obtingui la propietat de la capçalera durant un any amb opció de compra un cop transcorregut aquest període. AraPonent, nascut a finals de març del 2010, és el primer i únic diari digital de la demarcació de Lleida.

L’acord és efectiu des d’aquest dimecres, i ha implicat la renovació de l’equip de redacció, que ara està dirigit per la periodista Míriam Garcia en substitució de Núria Sas. Segons ha explicat a Comunicació 21 el director creatiu de Waita TV, Gerard Martínez, en la nova etapa es donarà un fort impuls als esports, amb Moisés Camuñas com a cap de secció.

A banda, les sinèrgies que fins ara hi havia amb Directe! Cat i la resta de capçaleres de proximitat de Catmèdia es mantindran, doncs l’empresa Tirabol continua gestionant el web d’AraPonent. També a nivell comercial es continuarà col·laborant en la venda de publicitat conjunta.

“L’AraPonent.cat no neix, reneix, i ho fa amb la força d’una empresa, Waita TV, que vetllarà perquè el pluralisme informatiu, de vegades tan discutit a Ponent, pugui ser bandera del periodisme que es fa a casa nostra”, assegura Gerard Martínez en l’editorial de benvinguda.