El programa musical Territori sonor d’À Punt Ràdio arriba a l’emissió 1.000. Per celebrar-ho, aquest dijous a partir de les 21 h oferirà un especial des del Jardí Botànic de la Universitat de València amb les actuacions de Neus Ferri, Smoking Souls, Tesa amb Jonatan i Christian Penalba, Funkiwis i Auxili. 

Aquesta temporada, 241 artistes i grups valencians han passat per l’estudi de Territori sonor, i en els quatre anys i mig d’emissions més de 700 han interpretat temes en directe a la ràdio d’À Punt.  

“Hem tingut col·laboracions d’especialistes musicals valencianes i valencians que abasten tots els gèneres i estils”, remarca la presentadora del programa, Manuela Alandes. “Gràcies a totes les persones que han compartit la passió per la música que es compon i arriba a les nostres comarques, que han format part de l’equip i han seguit l’actualitat musical valenciana amb nosaltres”, agraeix.  

Territori sonor va començar a emetre l’1 de desembre de 2017 conduït per Amàlia Garrigós, amb una hora de programa de dilluns a divendres, que el setembre de 2018 van passar a dues. El setembre de 2019, Manuela Alandes va assumir la conducció de l’espai musical.