Unidad Editorial ha desmentit que la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries (Sepblac) sancionés el grup per una suposada infracció per “moviments de capitals i transaccions econòmiques amb l’exterior”, segons havia assegurat VozPópuli. L’editora d’El Mundo assegura que es reserva el dret d’emprendre accions legals contra els responsables d’informacions “falses, esbiaixades i malintencionades”.

El grup afirma no tenir constància ni haver rebut mai cap notificació del Sepblac ni d’altres organismes per l’obertura d’una investigació pels fets que VozPópuli li atribueix, de manera que tampoc ha estat sancionada per les suposades irregularitats.

Unidad Editorial explica que no té comptes a l’exterior, si bé pertany al grup italià RCS, de manera que “per la naturalesa de la seva activitat, realitza transaccions internacionals plenament regulars i pròpies del seu objecte social”.

El grup, però, sí admet un retard en l’enviament al Banc d’Espanya de la informació mensual de moviments amb l’exterior, el qual va suposar l’obertura d’un expedient sancionador, encara no resolt de manera ferma. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram