El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha rebut un total de 121 treballs per a la 13a edició dels Premis El CAC a l’escola, quatre menys que els 125 de 2015, el seu rècord. D’aquesta manera, els guardons mantenen una alta participació, que l’any passat va fer un salt considerable amb un increment del 37,4% respecte la que fins aleshores era seva xifra més alta. Aquest augment va coincidir amb la introducció d’una nova categoria per distingir els treballs de recerca dels alumnes de batxillerat.

Els premis consten de dues categories, una adreçada a l’alumnat, a la qual s’hi han presentat 100 treballs (set menys que el 2015), i una altra al professorat, amb els 21 treballs (tres més que l’any passat). Precisament, tres són els treballs que opten a la nova modalitat dirigida als mestres de centres d’educació especial. Enguany els guardons es lliuraran el 30 de maig.

La dotació total és de 10.500 euros (1.500 més que l’any anterior), amb un primer premi (de 1.000 euros) i un segon (de 500) per a cada categoria: educació infantil (segon cicle i educació primària); educació primària (cicle mitjà i superior); educació secundària obligatòria (primer i segon cicle); educació secundària postobligatòria (batxillerat i cicles formatius de grau mitjà); treballs de recerca d’alumnes de batxillerat; treballs del professorat de primària i secundària, i treballs del professorat de centres d’educació especial.

El premi econòmic s’atorga a les escoles excepte en el cas dels professors i del guardó per a treballs de recerca d’alumnes de batxillerat, que són a títol personal. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram