Davant de la dimensió que ha agafat la seva performance de dilluns a Els matins de TV3, Empar Moliner ha argumentat l’acció de protesta en el mateix programa, tot demanant disculpes a les persones que “havent vist la secció i havent-la entès” es van ofendre per la crema del llibre. Amb tot, ha recordat que als 90 “no es podia fer escarni ni befa” de la família reial, però ara sí. “La Constitució, ara, jo diria que és la família reial dels 90, segueix sent sagrada per a molts”, ha etzibat.

Moliner ha remarcat que les seves opinions no són les del programa ni les de TV3. “Sóc una escriptora que fa temps que ve i diu el que vol. Tinc dret a la llibertat d’expressió, però tinc el deure de denunciar la injustícia d’un decret que, al·legant discriminació positiva, com El perro del hortelano, no permet que hi hagi nens es puguin dutxar amb aigua calenta i fer els deures amb llum”, ha etzibat.

Empar Moliner ha admès que amb la seva actuació ha provocat un “incendi” que “perjudica” TV3, cosa que lamenta. Però, segons ella, denunciar aquesta injustícia “és el deure dels escriptors, és el deure dels pallassos, i és el deure dels escriptors com en aquest cas pallassos”, ha reblat. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram