Prensa Ibérica Media ha fitxat Nacho Azcoitia com a nou director general comercial. El fins ara director general de YOC serà el màxim responsable dels equips comercial de totes les edicions impreses i digitals.

Azcoitia substitueix Juan Ramón Rodríguez, que fa un parell de mesos va deixar la direcció comercial del grup després de dos anys en el càrrec.

Prensa Ibérica defensa que el nomenament d’Azcoitia “reforça l’estratègia digital” i “impulsa el desenvolupament de noves iniciatives comercials” en l’inici d’una nova etapa amb renovats objectius de negoci arran de la recent adquisició de Grupo Zeta.

Nacho Azcoitia té més de 25 anys d’experiència en projectes comercials i digitals en el camp del màrqueting i la comunicació. En els últims cinc anys ha estat el director general de YOC Spain, empresa especialitzada en continguts publicitaris per a dispositius mòbils i en publicitat programàtica.

Anteriorment havia estat director general digital de Prisa Radio, director general comercial digital de Vocento, i director general de Carat a Espanya. Azcoitia també va ser director comercial de portals d’internet nord-americans com Excite o MSN-Microsoft, i director general de Yahoo! a Espanya i Itàlia. Abans va ser executiu de comptes a Antena 3 i a Publiespaña Levante fins que el 1999 va assumir la direcció de vendes a Madrid d’Onda Cero.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram