La Xarxa+ es presentarà el proper febrer.

La Diputació de Barcelona rebrà 625.000 euros procedents dels fons Next Generation de la Unió Europea per impulsar la plataforma over-the-top que ultima la Xarxa Audiovisual Local. La previsió és que La Xarxa+, l’OTT de les televisions i les ràdios locals, es presenti al febrer.

Aquest ajut forma part d’una inversió de 24,8 milions dels Next Generation EU que el Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital ha destinat a sis ajuntaments i diputacions per a la creació d’un “ecosistema digital en el sector audiovisual”.

El conseller delegat de la XAL, Marc Melillas, ha mostrat la seva satisfacció per l’ajut rebut. “Ens permetrà abordar amb més capacitat un dels objectius estratègics, que és la transformació digital dels mitjans locals”, ha afirmat.

Això passa per posar en marxa una OTT que faciliti als mitjans locals de TDT i FM que també puguin explotar els seus continguts a través d’una plataforma, en sintonia amb els nous hàbits de consum de la ciutadania, especialment del jovent. Així doncs, es vol facilitar l’accés a aquests continguts amb una aplicació multidispositiu per a mòbils, tauletes, ordinadors i SmartTV.

El nou desafiament de La Xarxa+
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram