El País lliurarà la 41 edició dels Premis Ortega y Gasset de Periodisme dimarts 23 d’abril al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. És la primera vegada que la cerimònia dels guardons se celebra a la capital catalana, i ho fa coincidint amb la diada de Sant Jordi. L’acte es podrà seguir en directe al web del diari.

A la gala assistiran l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; la directora d’El País, Pepa Bueno; el president de Prisa, Joseph Oughourlian, i representants dels àmbits del periodisme, la política o la cultura.

Enguany els guanyadors dels Premis Ortega y Gasset han estat Cristina García Rodero, a la categoria de trajectòria professional; Bryan Avelar i Juan José Martínez, en la categoria de millor història o investigació periodística per Moskitia: la selva hondureña se ahoga en cocaína; Jennifer González Posadas i Alejandro Melgoza Rocha, en la de cobertura multimèdia per Ciudad sin agua, un pueblo contra el gigante de concreto; i Mohammed Salem en la modalitat de fotografia, per la imatge d’una palestina abraçada a la neboda assassinada, que també acaba de guanyar el World Press Photo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram