Com és habitual, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha preparat una programació especial amb motiu de les eleccions al Parlament del 12 de maig, més enllà de la cobertura informativa diària. Aquesta inclou un debat electoral el 7 de maig que oferiran simultàniament TV3, el canal 3/24, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat.

El debat s’emetrà després del Telenotícies vespre, estarà moderat per Ariadna Oltra, i comptarà amb la participació de les formacions amb representació parlamentària: PSC, ERC, Junts, Vox, CUP, Comuns Sumar, Ciutadans i PP. Un cop finalitzat, hi haurà una edició especial del programa Més 324 per analitzar-lo.

A banda del debat conjunt, se celebraran debats territorials amb les formacions amb representació parlamentària per a les demarcacions de Lleida (29 d’abril), Girona (30 d’abril) i Tarragona (3 de maig). Aquests espais estaran moderats per Xavier Grasset i Marta Romagosa, i s’emetran simultàniament al canal 3/24, a Catalunya Informació i al 324.cat.

A banda dels debats, també s’emetran entrevistes amb els caps de llista per Barcelona entre el 29 d’abril i el 10 de maig a Els matins de TV3 i El matí de Catalunya Ràdio, les quals es reproduiran al portal 324.cat i a la plataforma 3Cat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram