El Mercat Audiovisual de Catalunya ha obert el termini per inscriure’s a la seva 25a edició, que se celebrarà el 5 de juny al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. D’aquesta manera, el MAC ha posat a disposició un formulari d’inscripció per adaptar al màxim l’experiència dels assistents.

La programació del MAC 2024, que es presentarà properament, estarà vertebrada pel present i el futur de l’audiovisual de proximitat. Enguany, l’esdeveniment es fixarà en la implantació de la intel·ligència artificial en els mitjans, posant sobre la taula les llums i ombres, oportunitats i amenaces d’aquesta tecnologia.

El certamen també dedicarà un espai destacat a l’àudio, que tindrà una línia de programació específica. Amb el nom de MAC Àudio, també inclourà la Trobada del Pòdcasting a Catalunya, que celebrarà la quarta edició.

Un altre pol d’atracció del 25è Mercat Audiovisual de Catalunya seran els pitchings de documentals televisius i de pòdcast convocats per la Xarxa Audiovisual Local. Enguany, aquesta iniciativa es veu reforçada per l’acord amb RTVE per coproduir els projectes documentals que resultin guanyadors.

El 25è Mercat Audiovisual de Catalunya escalfa motors
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram