El proper dissabte se celebra a la Biblioteca Municipal l’Ateneu d’Esparreguera la novena Convenció de Premsa Comarcal i Local, que inclou un seguit de ponències, presentacions i entrega de premis.

La jornada s’iniciarà a les 10 h amb la 33a assemblea ordinària de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, durant la qual es donarà compte del darrer exercici i s’abordaran els plans de futur de l’entitat.

Posteriorment, la novena convenció acollirà la ponència De la boira a Mediapro, una experiència professional apassionant (12 h), a càrrec del periodista Tatxo Benet, soci de Mediapro i membre del consell d’administració d’Atresmedia.

A continuació (12.45 h), es farà públic el veredicte de la 8a edició del Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, amb una breu presentació del projecte guanyador.

Tot seguit, Lluís Gendrau i Helena Solà presentaran les novetats de la plataforma iQuiosc (13 h), i Joan Teixidó, administrador de lleida.com, oferirà la ponència Mitjans de comunicació i aplicacions mòbils (13.30 h).

Finalment, se celebrarà el dinar de cloenda al Teatre de la Passió d’Esparreguera (14.15 h), després del qual es lliurarà la quarta edició dels Premis Premsa Comarcal, que distingeixen les millors portades de l’any i commemoren les publicacions associades que celebren el seu aniversari. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram