L’empresa editora del Diari de Terrassa ha presentat un concurs de creditors i ara és l’administració judicial qui s’encarrega de la gestió econòmica del mitjà, segons informa el digital Món Terrassa. Amb tot, l’existència d’algunes ofertes per adquirir la històrica capçalera hauria de garantir-ne la continuïtat.

D’entrada, el concurs de creditors s’ha presentat amb una oferta vinculant de l’editora del Diari de Sabadell, que el 2018 va iniciar una nova etapa després de ser adquirit per Novapress Edicions. Món Terrassa assegura que aquesta iniciativa té la col·laboració de Cecot, però Novapress nega tenir cap relació amb la patronal. Des de l’editora expliquen a Comunicació 21 que el projecte plantejat és 100% local per a Terrassa, amb una editora de capital vallesà (també egarenc), i que segueix el patró de renovació que es va aplicar al Diari de Sabadell.

Per altra banda, el Grup El Món ha comunicat a l’administrador concursal la voluntat d’adquirir el Diari de Terrassa. El seu editor Salvador Cot planteja “un projecte periodístic i editorial inequívocament terrassenc, en col·laboració amb diverses empreses locals i amb l’experiència d’haver construït un mitjà líder a la ciutat, amb una proposta arrelada a Terrassa, però innovadora i en connexió amb el grup de comunicació líder en català”.