El consell d’administració d’Informació i Comunicació de Barcelona ha acordat per majoria que “cal” presentar un recurs contra la sentència que condemna l’empresa municipal gestora de BTV per “cessió il·legal” de quatre treballadors d’Antena Local i obliga a internalitzar-los.

La decisió s’ha pres “en discrepància” amb el fons de la resolució judicial, en compliment dels “deures d’administració diligent i lleial”, i atès el “greu perjudici econòmic que suposa per a la societat”.

Amb tot, el consell d’administració d’ICB entén de manera unànime que la sentència comporta unes “implicacions estratègiques, programàtiques i pressupostàries i sobre el propi model de gestió de BTV” que traspassen les seves competències. Per aquest motiu, ha traslladat la seva decisió a l’alcaldessa i ha vinculat la seva execució als acords que pugui adoptar el plenari del Consell Municipal.

Cal recordar que el govern municipal d’Ada Colau s’havia compromès a no recórrer i a acatar les possibles sentències desfavorables en els litigis per les denúncies presentades per una seixantena  de treballadors, assumint la seva internalització.

Per altra banda, la setmana passada, la comissió de seguiment del contracte programa d’ICB va decidir accelerar l’encàrrec per elaborar un estudi sobre el model de gestió de BTV, el qual l’Ajuntament de Barcelona ja ha encarregat als experts proposats pel consell d’administració. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram