El comitè d’empresa de betevé ha convocat quatre jornades de vaga parcial coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona. Les aturades seran els dies 23, 24 i 25 de setembre, de 18 a 1 h, i el 29 de setembre de 10 a 16 h.  

Durant els horaris d’aturada previstos hi haurà serveis mínims. Segons explica el mitjà, aquests garanteixen l’emissió en directe del pregó de la Mercè (dijous 23, a les 19 h) i la cobertura del plenari municipal (dimecres 29).  

Amb aquesta vaga, el comitè protesta contra el pla de xoc impulsat per la direcció de betevé davant la seva “crítica” situació econòmica, i que d’entrada va implicar l’acomiadament de nou treballadors. 

Per la seva part, els representants de la plantilla atribueixen la crisi del mitjà a la gestió del seu director, Sergi Vicente, i de la directora de recursos, Carme Ponte, i en reclamen la destitució.  

Les nou persones acomiadades també responsabilitzen Vicente, a qui acusen de voler privatitzar la redacció de programes, i a principis de mes van demanar la intervenció de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.