El consell d’administració de Vocento va analitzar la possibilitat d’adquirir els mitjans de comunicació de Prisa, però aquest es nega a vendre.

“Es va establir una comunicació informal amb Prisa i, constatada la manca de disponibilitat per iniciar cap conversa al respecte, es va abandonar el projecte sense que s’hagi arribat a traslladar cap oferta”, assenyala Vocento en una comunicació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

A més, el grup nega que s’hagi aprovat una ampliació de capital per tirar endavant l’operació, tal i com ha publicat El Confidencial.

En la comunicació a la CNMV, Vocento sí admet que “des de fa un temps i com és la seva obligació, ve analitzant les diferents alternatives de consolidació que es puguin plantejar en el sector de mitjans”.

Per la seva part, Prisa ha manifestat a la Comissió que “no ha sol·licitat cap oferta pels seus actius de mitjans, no ha iniciat converses al respecte i no forma part del full de ruta de la societat la venda dels seus mitjans de comunicació”.

L’interès de Vocento pels mitjans de Prisa es produeix poques setmanes després de l’oferta presentada per Blas Herrero, del Grup Kiss FM, la qual va ser rebutjada. Entre una i l’altra, Javier Monzón va ser destituït com a president de Prisa.