El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha decidit proposar de nou Alfred Costa Folgado com a director general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa que gestiona À Punt Mèdia, responsabilitat que exerceix des de fa tres anys. La candidatura de Costa ha estat la que ha obtingut més puntuació en el concurs públic convocat al novembre.

Ara el periodista haurà de comparèixer davant la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i l’Espai Audiovisual de Les Corts, encarregada de valorar la idoneïtat per al càrrec. Si rep el vistiplau (necessita majoria absoluta, que assoliria amb el vot de PSPV, Compromís i Unides Podem), el consell rector de la CVMC formalitzarà el seu nomenament com a director general d’À Punt per a un nou període de tres anys.

Fa uns dies, en una entrevista a Comunicació 21, Costa explicava perquè havia presentat candidatura al concurs per continuar en el càrrec. “M’he presentat perquè considero que encara hi ha moltes coses que puc aportar, el projecte és prou jove com per donar-hi una altra empenta. Si acabo renovant, aportaré tota la meva experiència perquè encara hi ha possibilitats que aquest projecte corri una mica més”, apuntava.

Alfred Costa va assumir la direcció general d’À Punt Mèdia el 9 de març de 2020 en substitució d’Empar Marco. Anteriorment, el periodista va treballar a Canal 9 entre 1990 i 2013, on va desenvolupar diversos càrrecs de responsabilitat: subdirector de programació, cap de secció de ficció seriada, i responsable del departament de nous projectes i entreteniment. A més, va ser regidor del PSPV a l’Ajuntament de Torrent (2015-2018), responsabilitat que va deixar per incorporar-se a À Punt com a cap d’emissions.

Alfred Costa: “À Punt ja és reconeixible, ara cal popularitzar-la”