L’Associació de Periodistes de les Illes Balears ja és una realitat. El passat 7 de març, es va celebrar l’assemblea constituent de l’entitat, que ha escollit Juan Marqués com a president, qui fins fa poc presidia l’Associació de Joves Periodistes de les Illes Balears.

En les seves primeres paraules com a president, Marqués va anunciar la intenció de crear la figura del preassociat per poder emparar i beneficiar els estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual. A més, va mostrar la voluntat de potenciar l’APIB i poder convertir-la en col·legi professional.

Ara, la primera executiva treballa en la posada en marxa del web de l’entitat, que oferirà informació sobre els beneficis per als associats i una borsa de treball, entre altra informació de l’APIB, que s’integra dins la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE),

Juan Marqués encapçalava l’única candidatura que es presentava a les eleccions, que completen la secretària Marga Martín; el tresorer Robert Pérez, i els secretaris d’àrea Ana Morey, Sara Monge, Álex Cortés, Jaime Vázquez, Manuel Aguilera, Rodrigo Fernández i Aina Gutiérrez. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram