A partir d’aquest cap de setmana, les emissions de Melodía FM també es podran escoltar a l’àrea metropolitana de Barcelona. Això serà possible després que Atresmedia Radio hagi adquirit la llicència de Ràdio RM, del grup TeleTaxi, en una operació autoritzada pel Consell de l’Audiovisual a finals de febrer. Fins ara, Melodía FM es podia escoltar al 99.7 de Lleida i al 90.4 de Girona.

La llicència en qüestió correspon a la freqüència 88.7 de la FM de Mataró, que emet des de Collserola i per tant abasta l’àrea metropolitana. D’aquesta manera, Atresmedia aconsegueix fer arribar a Barcelona les tres ofertes radiofòniques del grup, que completen Onda Cero i Europa FM.

Melodía FM, que va ser rellançada amb aquest nom el gener de 2014 (abans emetia com a Onda Melodía), ofereix una radiofórmula musical amb pop i rock espanyol i internacional dels anys 80 i 90, que completa amb el magazín matinal Lo mejor que te puede pasar, conduït per Nuria Roca.

Atresmedia Radio destaca que Barcelona es consolida com el segon nucli en generació de continguts i negocis del grup, amb més de 100 treballadors, i produint continguts per a les diferents emissores. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram