La directora corporativa de comunicació, relacions institucionals, marca i RSC de CaixaBank, Maria Lluïsa Martínez Gistau, és la nova presidenta de l’Associació de Directius de Comunicació de Catalunya. Substitueix en el càrrec Jordi Garcia Tabernero, director general de comunicació de Gas Natural Fenosa. Tabernero, president de Dircom Catalunya des de la seva creació l’octubre de 2007, segueix com a president d’honor de l’entitat.

La nova junta directiva, escollida la setmana passada en una assemblea general extraordinària, la completen Ramon Rovira (subdirector general de comunicació del Banc Sabadell) com a vicepresident; María José Isern (dircom d’Anticipa Real Estate), secretària i tresorera; i com a vocals Kathy Matilla (consultora i professora de la Facultat Blanquerna), David Coral (president del grup BBDO), Fede Segarra (dircom de Damm, i Marc Gómez (gerent de comunicació d’Abertis).

Els objectius de la nova junta són “seguir reforçant el paper clau” de Dircom Catalunya i potenciar els quatre eixos estratègics de l’associació: coneixement, reconeixement, networking i RSC i la gestió responsable”, va assenyalar Martínez Gistau en la seva intervenció davant els socis un cop escollida en l’assemblea. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram