Parets del Vallès va celebrar el passat dilluns un ple extraordinari on es van abordar diverses propostes de resolució relacionades amb els mitjans municipals presentades per tots els grups de l’oposició amb l’objectiu de complir amb la Llei de Comunicació Audiovisual de Catalunya. Dels quatre punts, només se’n va aprovar un –i per unanimitat–, el referent a l’actualització del Reglament d’organització i funcionament del servei públic audiovisual Local. 

Les altres tres propostes van ser rebutjades amb els nou vots contraris de l’equip de govern de Parets (PSC-CiU) i els vuit favorables dels grups de l’oposició (Sumem Parets, Ara Parets ERC, NOPP i Ciutadans).

En concret, es va tombar la constitució d’un consell assessor dels mitjans de comunicació municipals; l’aprovació d’un contracte programa, i el nomenament del director per als mitjans audiovisuals.

L’equip de govern va justificar el seu vot contrari a les tres propostes amb l’argument que esperaran al pronunciament del Consell de l’Audiovisual de Catalunya sobre la seva legalitat. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram