L’1 d’agost arribarà a l’Estat el canal de futbol de pagament Bein Sports de la mà d’Al-Jazeera i Mediapro. Així ho va assegurar aquest dimarts a Madrid Jaume Roures, en el Fòrum de la Nova Comunicació. El responsable de la productora catalana va explicar que el nou canal oferirà competicions de futbol internacional com la Lliga de Campions i l’Europa League, i que es distribuirà a través de les principals plataformes de pagament.

D’aquesta manera, Al-Jazeera arriba al mercat espanyol, en el qual porta temps interessada en aterrar. Fa un any ja va intentar comprar a Prisa el 56% de Canal+ que finalment va adquirir Telefónica, i ara aspira a una de les cinc llicències de TDT que el Govern espanyol ha de treure a concurs.

Bein Sports és una franquícia d’Al-Jazeera que en els darrers anys s’ha expandit a diversos països d’Amèrica, Àsia i Europa. Un d’ells és França, on va arribar fa tres anys, i on Unitecnic, filial de Mediapro, es va encarregar del disseny i la direcció tècnica per a la seva posada en antena. La relació comercial entre la cadena qatariana i la productora catalana, però, és més àmplia i longeva, i també abasta la producció i distribució de drets esportius. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram