La televisió pública catalana ha iniciat el 2016 tal com el va acabar, liderant les audiències, i ja porta cinc mesos com la cadena més vista. En concret, al gener, TV3 ha registrat un 12,3% de quota de pantalla, tres dècimes més que al desembre, i és l’única televisió que creix, ampliant el seu avantatge respecte la segona classificada a un punt.

Per darrere es mantenen en la mateixa posició Antena 3, amb un 11,3% de share (repeteix resultat); Telecinco, amb un 10,6% (cau quatre dècimes); La 1, amb el 7,2% (perd una dècima); La Sexta, amb un 6,6% (en baixa tres); Cuatro, amb el 6,3% (també en cau tres), i tanca el rànquing 8tv amb el 3,6% (perd dues dècimes).

A banda, TV3 ha estat la cadena més vista durant 20 dels 31 dies de gener; ha liderat el rànquing de programes amb més audiència 29 dies, dels quals 24 han estat els Telenotícies, i ha situat 23 programes entre els 40 més vistos, entre els quals els nou primers.

Quant a la resta de canals de Televisió de Catalunya, el 3/24 ha obtingut una quota de pantalla del 2,1% (set dècimes més que al desembre), igualant així el seu rècord històric, assolit el passat setembre. Per la seva part, el Super3/33 registra un 1,3% de share (repeteix resultat), el mateix share que assoleix l’Esport3 l’1,2% (guanya dues dècimes).

Antena 3 retalla distàncies a l’Estat

En el conjunt de l’Estat, al gener, Telecinco ha conservat el primer lloc per 17è mes seguit amb un 13,9% de quota de pantalla (cinc dècimes menys que al desembre), però la seva principal rival, Antena 3, se li acosta amb un 13,6% (puja dues dècimes). Per darrere es troben La 1 amb el 10,1% de share (perd una dècima); La Sexta, amb un 7,3% (en cau tres), i Cuatro, amb un 6,6% (baixa dues dècimes).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram