Membres dels comitès d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio han tingut un breu contacte amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de ser entrevistat a El matí de Catalunya Ràdio, durant el qual han traslladat la seva preocupació per la negativa de la direcció de la CCMA a retirar la demanda contra el treballador de TV3 acusat d’un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets empresarials.

En la trobada, els representants dels treballadors han exposat ràpidament els seus arguments i han demanat a Puigdemont que intercedís davant el consell de govern de la Corporació. En la conversa, el president ha recordat que el Govern ara té com a doctrina no personar-se en les demandes sempre que no hi hagi danys a funcionaris ni a béns públics de la Generalitat, i ha assegurat que estudiaria aquest cas concret.

Es mantenen les aturades

Amb tot, els comitès d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio mantenen les vagues parcials previstes per a la Diada de Sant Jordi (de 14 a 15.30 h i de 20.3o a 21.30 h), i per al 26 d’abril (de 14 a 15.30 h i de 20 a 21 h), i el 3 de maig (de 14.30 a 15.30 h i de 20.30 a 22 h).

Durant la Diada de Sant Jordi, membres dels Comitès d’empresa de Tv3 i CR seran a la plaça de Catalunya, al mateix ‘set’ des d’on s’emetrà el programa conjunt, per explicar a la ciutadania la gravetat de la petició de presó per al company, que pot afectar molt, com ho ha fet fins ara, el seu estat de salut i el de la seva família. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram