L’editora d’El Periódico de Catalunya ha nomenat Albert Sáez com a nou director del diari en substitució d’Anna Cristeto, que ha exercit el càrrec durant un any, el temps transcorregut des de que Prensa Ibérica va adquirir Grupo Zeta.

Sáez assumeix la direcció d’El Periódico amb el repte “d’accelerar l’estratègia de digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus, impulsar el procés d’integració de les seves redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el seu caràcter multimèdia, garantint la qualitat i el rigor”, assenyala el mitjà.

Albert Sáez és membre del comitè editorial d’El Periódico, creat el passat setembre, i actualment era el responsable de transformació digital del diari. El periodista es va incorporar al mitjà el març de 2010 com a director adjunt després d’exercir dos anys com a president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Anteriorment havia estat secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat (2006-2008) i director adjunt del diari Avui (1998-2006).

Per la seva part, Anna Cristeto continuarà vinculada a Prensa Ibérica dins la direcció general de continguts. L’editora destaca la “important tasca en l’etapa de transició” realitzada per la periodista després de la compra de Zeta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram