El grup de comunicació ha fitxat Ignacio Soto Pérez com a nou director de Prisa Noticias, en substitució de Julio Alonso Peña, qui va accedir al càrrec el setembre de 2012. Soto es reincorpora a Prisa amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital, el desenvolupament internacional i la recuperació de la senda de creixement i rendibilitat d’una unitat de negoci que aixopluga El País, As, Cinco Días, El Huffington Post i l’àrea de revistes.

Soto, que ja havia treballat a Prisa, ha treballat com a executiu en diversos àmbits del sector de la comunicació. Així, el setembre de 2013, va llançar Onza Capital com a soci director, un fons d’inversió per a empreses del sector d’internet i mòbil. Abans, de setembre de 2011 a febrer de 2012, va ser director general de Vértice 360º.

Ignacio Soto va fitxar per primer cop per Prisa el 1999, provinent de Deloitte, com a cap de control d’Unión Radio i Localia. El 2004 va ascendir a director financer; el 2007 va ser nomenat director gerent de Cuatro i CNN+, i el 2010 va passar a ser director d’operacions digitals de Prisa. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram