L’edició de primavera de la revista Comunicació 21 publica una entrevista extensa amb el regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, qui assegura que “l’audiovisual és, avui en dia, la llengua franca de la comunicació”. En la conversa, Marcé afirma que “el sector audiovisual té un impacte que traspassa les formes i les línies de la pròpia producció audiovisual i ens situa clarament en l’àmbit de la producció artística”. “M’agradaria més capacitat d’impulsar produccions audiovisuals liderades des de Barcelona per l’empresariat local”, afegeix Marcé.

Entre els continguts més rellevants destaquen un reportatge sobre Twitch com a nou aparador en el mercat de la informació amb la veu d’un seguit d’experts, a càrrec del periodista Marc Mundet; un article sobre el centenari de la ràdio a Catalunya, que signa el president de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit; el 25è aniversari de la Xarxa Audiovisual Local i el Mercat Audiovisual de Catalunya; la primera edició del Premi AMIC Internacional de Mitjans de Proximitat, i un nou suplement del Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting.

La publicació també inclou articles d’opinió de Marcela Topor, Jordi Caballé, Clàudia Pujol, Francesc-Marc Álvaro, Elena Busquets, Joan M. Corbella, Montserrat Rigall, Víctor Porres, Pia Prat, Gonçal Mazcuñán, Arnau Nadeu i Quim Miró.

Edició de primavera de la revista Comunicació 21
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram