Gemma Gutiérrez Cortés s’ha incorporat a LLYC com a directora general de marketing solutions per a Europa. Provinent d’Ogilvy, té l’encàrrec de promoure el desenvolupament d’oportunitats de creixement inorgànic, ecosistemes col·laboratius i noves solucions. També s’encarregarà d’identificar els desafiaments que afronten els actuals i potencials clients per desenvolupar les ofertes més adequades.

La directiva “encarna la fusió perfecta entre teoria i pràctica en el camp del màrqueting”, destaca la companyia en un comunicat. “Amb el seu lideratge visionari, Gemma està a punt per impulsar LLYC cap a nous horitzons, establint un estàndard d’excel·lència a la indústria del màrqueting a Europa i més enllà”, remarca.

“La meva manera d’entendre el lideratge i qualsevol direcció general respon a créixer fent créixer”, assenyala Gemma Gutiérrez. “Quan els socis em van presentar el projecte vaig entendre que hi ha molt poques companyies al mercat nacional i internacional que tinguin una proposta de valor tan alineada amb el que una marca necessita per aconseguir influència i impacte com ho fa LLYC”, afegeix.

“Gemma ve a reforçar la nostra aposta estratègica pel màrqueting com la unitat de més creixement a LLYC. Amb la seva experiència i coneixements, ens ajudarà a traslladar als nostres clients a Europa els avantatges d’una oferta integral que va des de la publicitat a la consultoria a growth, passant per la incorporació de la intel·ligència artificial a les solucions de màrqueting, entre altres serveis”, apunta Adolfo Corujo, soci i CEO de solucions de màrqueting de LLYC.

“Som ja una firma de serveis de màrqueting tant com d’afers corporatius. La incorporació de Gemma és clau per continuar enfortint aquesta oferta a la regió i establir-nos com un líder en el sector. El seu bagatge professional i coneixement, juntament amb l’equip existent, ens permeten créixer i oferir el millor talent als nostres clients”, afirma Luis Miguel Peña, CEO d’Europa a LLYC.

Gemma Gutiérrez ha treballat durant gairebé 16 anys a Ogilvy, on es va incorporar el 2008 com a executiva de comptes, i va anar escalant fins arribar a directora general. També ha estat professora de diversos màsters a l’EAE Business School (2012-2015) i la Universitat Autònoma de Barcelona (2009-2013).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram