betevé estrena Horitzó Copa Amèrica, un programa de divulgació sobre la competició de vela que se celebrarà a Barcelona del 22 d’agost al 21 d’octubre. L’espai s’emetrà cada dimecres a les 22.30 amb l’objectiu d’oferir una “mirada transversal” d’un esdeveniment que se celebra per primer cop a la ciutat.

La cadena presenta Horitzó Copa Amèrica com un “espai de divulgació per entendre què és la Copa Amèrica, com impulsarà la transformació d’algunes zones de Barcelona i, sobretot, quin llegat hi deixarà”. Així doncs, s’hi parlarà d’esport, però també d’economia blava, cultura, innovació tecnològica, sostenibilitat, nous models energètics i transformació urbanística.

D’aquesta manera, a més d’informar sobre la navegació a la Copa Amèrica, qui hi competeix i la seva història, el programa també explicarà quines zones de Barcelona es remodelen, quin impacte econòmic tindrà a la ciutat, i quin llegat cultural, urbanístic i esportiu deixarà.

L’encarregat de dirigir i conduir Horitzó Copa Amèrica és Jordi Montalbo, cap d’esports de betevé, qui estarà acompanyat dels periodistes Albert Setó, Núria Llabina, Neus Reig i Marc Bermejo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram