El Teatre Auditori de Salou va acollir el passat dissabte la gala de lliurament de la segona edició dels Premis de Comunicació de Tarragona, a la qual van assistir més de 400 persones.

Enguany, el guardonats han estat Didac Betran (premi a la trajectòria professional), Circ de la cultura (en la categoria 2.0), Ariadna Costa (investigació), Diari Més (històries de vida), Pere Ferré (millor imatge), Surtdecasa.cat (emprenedoria), Ràdio Hospitalet (resistència) i La Vila (premsa Local). A més, el Premi Nacional de Comunicació, fet públic fa un mes, en aquesta ocasió ha estat per al meteoròleg Tomàs Molina, de TV3.

A banda, es van atorgar mencions especials als mitjans que aquest any celebren el seu cinquè aniversari: TAC12, Tgn21 i Notícies Tgn. Finalment, també es va lliurar un premi pòstum al periodista esportiu Rafa González, mort l’any passat, recollit per Jordi Siré.

Enguany, la recaptació de la gala s’ha destinat a la Fundació AFANOC de nens amb càncer. Els guardons estan organitzats per La República Checa Tv i la revista +Actual.

El jurat estava format per Maria José Rodriguez, regidora de Cultura de Salou; Manel Albiac, degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona; Dani Martínez, del consell directiu del Sindicat de Periodistes de Catalunya; Jordi Cartanyà, periodista Cadena SER; Olívia Mollet, fotògrafa del Diari Més; Oliver Márquez, director d’Èxit Comunicació; Ricard Checa, director de La República Checa; Javier Díaz Plaza, periodista del Diari de Tarragona; Santiago Cordón, graduat social; Jaume Descarrega, president del Col·legi de Psicòlegs de Tarragona; la cap de premsa Julià García; Carles Abelló, director TAC12, i Francesc Fàbregas, director d’El Vallenc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram